LYHYESTI MEISTÄ

Ccc on yksityisyritys, jonka tarkoituksena ei ole rakentaa edullisesti, vaan turvallisesti, laadukkaasti ja pysyvästi. Perusmateriaalina käytämme betonia: rakennamme siitä niin perustuksia kuin kerrostalojen kattoja, kellariseiniä ja maasiltarakenteitakin. Asennamme myös rautabetonielementtejä ja teemme yleisiä rakennustöitä sekä voimme suorittaa myös rakennusvalvontaa.

Olemme koonneet tiimiimme pitkäaikaisen kokemuksen omaavia asiantuntijoita – oman alansa mestareita, joille työturvallisuus ja jatkuva oppiminen on kaikkein tärkeintä. Kaikki työntekijät ovat suorittaneet jatkokoulutukset ja jokaisella on työturvallisuuskortti. Kertyneen kokemuksemme ansiosta osaamme varmasti tulla asiakkaiden tarpeissa vastaan ja tarjota molemmille osapuolille sopivia ratkaisuja.

Voit tutustua pieneen osaan kokemuksestamme referenssisivun listan avulla. Ota meihin yhteyttä ja toteutamme yhdessä näkemyksesi!

Oleme oma meeskonda kogunud pikaajalise ehituskogemusega spetsialistid – oma ala meistrid, kellele on kõige tähtsam tööturvalisus ja pidev õppimine. Iga töötaja on läbinud täiendkoolitused ja omab rohelist kaarti. Tänu oma kogemustepagasile suudame kindlasti kliendi vajadustele vastu tulla ja pakkuda mõlemale poolele sobivaid lahendusi.

Väikese osaga meie kogemustest saate tutvuda viidatud tööde nimekirjas. Võtke meiega ühendust ja viime koos teie nägemuse ellu!

Rakentaa turvallisesti, laadukkaasti ja pysyvästi

Kasulikud lingid

Sähköposti: info@cccrakennus.fi
Puhelin: +358 400 895 198

CCC Rakennus Oy

Y-tunnus: 2542053-8

Scroll to Top